Select Page

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä kuukausittaista Mightifier Uutiskirjettä. Migtifier Uutiset on lyhyt informatiivinen koonti asiakkaillemme kuluneesta kuukaudesta. Jokaisessa uutiskirjeessä kokoamme yhteen vinkit ja ideat vahvuuksien harjoitteluun ja Mightifierin käyttöön sekä tietenkin jaamme myös jotain uutta!

  1. Vahvuusjuliste

Valmistakaa yhdessä luokan kanssa juliste top vahvuuksistanne. Jokainen laskee ensin itse kuinka monta palautetta on mistäkin vahvuudesta saanut ja tämän jälkeen opettaja laskee kaikkien vahvuudet yhteen. Voitte laittaa julisteeseenne esimerkiksi 3 tai 5 top-vahvuuttanne TAI vaikka laittaa kaikki vahvuudet järjestykseen.

  1. Positiivista palautetta todistuksen välissä

Toukokuussa arvioinnit ovat ajankohtaisia. Valmista jokaiselle oppilaalle vahvuuskortti todistuksen mukaan. Voit hyödyntää oppilaiden saamia Mightifier-palautteita tai keksiä täysin oman. Positiivinen huomiointi on aina paikallaan, ja erityisesti juuri ennen kesälomaa!

Huhtikuun kuukauden vahvuus – sinnikkyys

Harjoittelijamme Robert kirjoitti sinnikkyydestä blogi-postauksen. Lue postaus klikkaamalla tätä.

Tuntisuunnitelmia kuukauden vahvuuden harjoitteluun. Löydät tuntisuunnitelmat täältä.

Ideoita vapaa-ajan puuhiin, jotka vaativat sinnikkyyttä:

  • Kaikenlainen urheilu
  • Eläinten bongailu luonnossa
  • Ristisanojen tekeminen
  • Jonkun uuden asian opetteleminen

MiniDare – Do emotions matter?

Toimitusjohtajamme Mervi puhui tapahtumassa aiheesta “humanizing tech”.

Ideas from Europe finaali Haagissa

Yhdessä 11 muun innovatiivisen business-idean  kanssa esittelimme meidän ratkaisuamme globaaleihin haasteisiin sekä tapasimme hollantilaista koulutuspuolen väkeä suurlähetystön järjestämässä tilaisuudessa.

Törmäys 2018

Esittelimme uutta syksyllä julkaistavaa Mightifier for Work-versiotamme HR- ja viestintäammattilaisille.

Onnellisuus on tutkimuksenkin mukaan pitkän iän salaisuus ja hyvät ihmissuhteet ovat onnellisuuden lähde! Lue lisää täältä.

Share This