Tervetuloa lukemaan toukokuun uutiskirjettä. Mightifier Uutiseet kokoavat yhteen edellisen kuukauden vinkit ja ideat vahvuuksien harjoitteluun sekä Mightifierin käyttöön. Mightifier Uutiset sisältävät aina myös jotain uutta!

Vahvuusdiplomit

Halusimme helpottaa opettajien työkuormaa näin lukuvuoden loppumisen kynnyksellä. Siksi jaoimme kanssanne ilmaiset Mightifier-vahvuusdiplomit. Tulosta ja kirjoita saajan nimi – näin helppoa on antaa oppilaille henkilökohtainen, positiivinen muisto lukuvuodesta. Vahvuusdiplomit löydät täältä.

Anteliaisuus

Anteliaisuudella on positiivinen vaikutus moneen asiaan – voit lukea lisää Mahtis-Aliisan kirjoittamasta blogista. Muistathan, että anteliaisuuden ei tarvitse tarkoittaa rahan lahjoittamista? Voisitko sinä osallistua kiinnostavan tapahtuman järjestämiseen vapaaehtoisena, antaa vähän enemmän aikaa isovanhemmillesi tai toimia mentorina tuoreelle työkaverille?

Selainpohjainen Mightifier-sovellus on täällä!

Toivottu ja odotettu Mightifier-sovellus on vihdoin täällä. Kesäkuusta alkaen kaikki Mightifierin käyttö tapahtuu uudessa selainpohjaisessa sovelluksessamme ja vanhat iOS ja Android-sovellukset tullaan sulkemaan. Asiakkaamme ovat saaneet sähköpostitse ohjeet siitä, kuinka vanhan luokan saa käyttöönsä myös uudessa selainpohjaisessa sovelluksessa.

Muistathan, että voit aina ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua uuteen sovellukseen siirtymisessä. Tavoitat asiakaspalvelumme helposti oikean alanurkan chat-napin kautta!

…. anteliaisuus lisää antajan onnellisuutta? Lue lisää esimerkiksi täältä!

Mahtavaa lukuvuoden loppua ja aurinkoista kesää kaikille!

Share This