Select Page

Haluatko olla mukana luomassa maailmaa, jossa jokainen tietää olevansa arvokas ja arvostettu? Tykkäätkö myynnistä, mutta haluat säästää vakuuttavuutesi tuotteeseen, jolla on oikeasti merkitystä?
Me etsimme nyt myynnin harjoittelijaa liittymään mukaan Mightifier-tiimiin!

 

Keitä me olemme?

Mightifier on suomalainen koululuokissa käytettävä sovellus, jonka avulla kohotetaan luokkahenkeä tunnistamalla kavereiden vahvuuksia ja antamalla näistä positiivista palautetta. Tiimimme jäsenenä pääset tutustumaan kovassa nousussa olevan Edtech-alan yhteen kansainvälisestikin palkittuun startup-yritykseen ja työskentelemään muiden intohimoisten tekijöiden kanssa moniammatillisessa tiimissä.

 

Mitä me tarjoamme?

Myyntiharjoittelijana tehtäväsi on auttaa meitä levittämään Mightifierin positiivisia vaikutuksia mahdollisimman laajalle – niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Työtehtävässäsi pääset oppimaan ja kehittymään, mutta myös opettamaan ja kehittämään: meillä jokaisen mielipide on tärkeä. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti koulut ja opetustoimet eli tehtävissäsi saat hyvän ymmärryksen julkisen puolen käytänteistä ja pääset testaamaan taitojasi uudenlaisten kohderyhmien kanssa.

 

Ketä me etsimme?

Tehtävä sopii oma-aloitteiselle, myyntihenkiselle opiskelijalle, joka haluaa tehdä työtä täydellä sydämellä. Etsimämme tyyppi hurmaa sosiaalisilla taidoillaan niin puhelimitse kuin kasvokkainkin. Myyntikokemus on plussaa, mutta innokkuus ja asenne ovat tärkeintä. Uskomme, että toimivan myyntispiikin oppiminen on huomattavasti helpompaa kuin puuttuvan intohimon luominen. Työtä tehdään pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta hyvä englannin kielitaito on välttämätön. Ruotsin osaamisesta sekä muusta kielitaidosta on etua.

Harjoittelun kesto on n. 3kk, maaliskuu-toukokuu, mutta aloittaminen on mahdollisista jo helmikuun aikana. Työtä on mhdollista tehdä tilanteesta riippuen koko- tai osa-akaisesti. Harjoittelun jälkeen voidaan keskustella myös jatkosta, mikäli hommat menevät hyvin puolin ja toisin. Korkeakoulun harjoittelutuki on plussaa, muuten palkkaus on neuvoteltavissa.

 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen aliisa@mightifier.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Aliisa Holkko, +358500863688. Laitathan tekstarin mikäli emme pysty vastaamaan, niin tiedämme soittaa sinulle takaisin.

Share This